Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ...

Η Squadra Azzurra επιστρέφει στη δράση στις 15 Αυγούστου. Στις 20:00 αντιμετωπίζει την Αγγλία σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στην Βέρνη, στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για τους προκριματικούς αγώνες των ομίλων για το παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Ο αγώνας αυτός παρουσιάζεται σαν η (άτυπη) ρεβάνς του πρόσφατου προκριματικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο EURO 2012, όπου προκριθήκαμε στα πέναλτυ, αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα δεν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε, παρά το ασύλληπτο «μονότερμα» έναντι των Αγγλων.


Για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, η Ιταλία συμμετέχει στον 2ο Ευρωπαϊκό Ομιλο, με αντιπάλους τη Δανία, την Τσεχία, τη Βουλγαρία, την Αρμενία και τη Μάλτα. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ιταλίας στον όμιλο αρχίζουν στις 11 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Μάλτα.


Το http://azzurrifans.blogspot.com θα παρακολουθεί συνεχώς την πορεία της Εθνικής Ομάδας τόσο στους προκριματικούς ομίλους όσο και στην τελική φάση του Μουντιάλ, όπου ελπίζουμε να γραφτεί ακόμα μια χρυσή σελίδα στην μεγάλη ιστορία της Squadra Azzurra.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου