Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Το EURO 2016 για τους φίλους της Ιταλίας αποτελεί πλέον παρελθόν.
Η όμορφη περιπέτεια των Azzurri στα γήπεδα της Γαλλίας τελείωσε, μετά τον άδικο αποκλεισμό στα πέναλτυ από τους Γερμανούς, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά πως η Squadra Azzurra είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα, ένα ανυπέρβλητο ποδοσφαιρικό μέγεθος, μια ΜΕΓΑΛΗ Ποδοσφαιρική Σχολή. Ισως η μεγαλύτερη στον κόσμο!
Μια Ομάδα που ακόμα και στις - θεωρητικά - άσχημες περιόδους της, αποτελεί φόβητρο για όλους! Ακόμα και για τους - προσωρινούς - κατόχους του Παγκόσμιου Τίτλου.

Ομως η ζωή συνεχίζεται... το όμορφο ταξίδι της Ιταλίας ποτέ δεν σταματά.
Επόμενη πρόκληση το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018.
Τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης αρχίζουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ολοι θα έχετε δει και έχετε διαβάσει τα πάντα σχετικά με τον άτυχο προημιτελικό. Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο.
Μόνο να αποχαιρετίσουμε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με μια συγκλονιστική εικόνα :



Τελευταία μας φράση γι' αυτό το EURO και προτροπή για το μέλλον:
Τιμήστε όλοι τα δάκρυα του μεγάλου αυτού παίκτη, του Andrea Barzagli, τιμήστε την ένδοξη "Maglia Azzurra", σηκώστε την Bandiera Tricolore ψηλά και κάντε περήφανους όλους όσους αγαπούν την Εθνική Ιταλίας.

Οπως είχε πει και ο τέως τεχνικός Prandelli "οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα", έτσι η Ιταλία είναι φτιαγμένη από "μέταλλο" που αντέχει στις δυσκολίες. Και το "μέταλλο" αυτό λέγεται ΨΥΧΗ!
Οι επιτυχίες, οι θρίαμβοι, τα κύπελλα είναι σίγουρο ότι θα ξαναέρθουν για τους Azzurri. Διότι αυτή η Ομάδα είναι "καταδικασμένη" να πρωταγωνιστεί. ΠΑΝΤΑ.

Η δοξασμένη "Γαλάζια Φανέλα", που την τίμησαν τόσοι και τόσοι τεράστιοι παίκτες, θα κυριαρχήσει ξανά. Γιατί αυτή είναι η μοίρα της!

ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ!
ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
FORZA AZZURRI SEMPRE!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου