Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Andrea Pirlo: «Δεν μου αρκεί να περάσουμε το γκρουπ, αυτή η Ιταλία μπορεί να κερδίσει το Μουντιάλ»


«Τι θα κάνουμε? Μπορούμε να κερδίσουμε το Μουντιάλ! Εγώ πάντα παίζω για να κερδίζω, δεν μου αρκεί να περάσουμε το γκρουπ ή να φτάσουμε στα προημιτελικά. Αυτή Ιταλία έχει όλα τα φόντα να πάει μέχρι το τέρμα» ήταν η απάντηση του Andrea Pirlo σε μια ερώτηση σχετικά με τις πιθανότητες της Εθνικής Ιταλίας και το ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου για 5η φορά.

Χωρίς να αμφιβάλει, ο χαφ της Squadra Azzurra, μόλις τρεις μέρες πριν τον εναρκτήριο αγώνα του γκρουπ, είπε ακόμα: «Με την Αγγλία πάντα έχουμε κάνει σπουδαίες εμφανίσεις. Εχουμε αρχίσει να μελετάμε τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού τους, αυτές τις μέρες. Είναι μια ανανεωμένη ομάδα, με μεγάλες ικανότητες»

Ποιες είναι οι πιθανότητες να δούμε μαζί στον αγωνιστικό χώρο τους Pirlo και Verratti;

«Κανένα πρόβλημα. Οποιος ξέρει μπάλα μπορεί να το κάνει με τον οποιονδήποτε. Εχουμε αποδείξει ότι η καινοτομία μας αυτή, με έναν μέσο τοποθετημένο μπροστά από την άμυνα και δύο ελεύθερους χαφ να “φτιάχνουν παιχνίδι”, είναι ένα στυλ παιχνιδιού που και μας αρέσει και αποτελέσματα φέρνει».

«Δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε. Το σημαντικό είναι να παίζεις διαρκώς καλύτερα, οι λύσεις υπάρχουν και είναι πολλές» συμπλήρωσε ο Pirlo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου