Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

OI 23 ΤΗΣ SQUADRA AZZURRA ΓΙΑ ΤΟ MUNDIAL

Ο Τσέζαρε Πραντέλι ανακοίνωσε την λίστα με τους 23 παίκτες που θα κάνουν το ταξίδι για Βραζιλία.

Ο προπονητής της Σκουάντρα Ατζούρα εμπιστεύεται τον Νταρμιάν που έκανε πολύ καλή σεζόν με την Τορίνο και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική στο φιλικό με την Ιρλανδία, επέλεξε τον Παλέτα της Πάρμα και γενικά στην άμυνα στηρίζεται στους κεντρικούς αμυντικούς της Γιουβέντους και στα πλάγια μπακ της Μίλαν.

Στο χώρο του κέντρου, ο Πραντέλι έχει την εμπειρία με τους Πίρλο, Ντε Ρόσι, Μαρκίζιο, Μότα, έχει το ταλέντο με τον Βεράτι, τον Καντρέβα που μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ ενώ ο τραυματισμός του Μοντολίβο στέλνει στη Βραζιλία τον Παρόλο.

Οσο για την επίθεση, το δίδυμο Τσέρτσι-Ιμόμπιλε δεν γινόταν να μην επιλεγεί μετά τα μαγικά που έκαναν με την Τορίνο ενώ έμεινε εκτός ο Ρόσι, ο οποίος προφανώς δεν ήταν στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Αντιθέτως, πλην των δύο της Γκρανάτα, στην αποστολή μπήκαν οι Μπαλοτέλι, Κασάνο και Ινσίνιε.

Οι 23 παίκτες της Εθνικής με τα νούμερα της φανέλας τους:

Τερματοφύλακες: 1 Buffon (Juventus), 13 Perin (Genoa), 12 Sirigu (Paris St. Germain);
Αμυντικοί: 7 Abate (Milan), 15 Barzagli (Juventus), 19 Bonucci (Juventus), 3 Chiellini (Juventus), 4 Darmian (Torino), 2 De Sciglio (Milan), 20 Paletta (Parma);
Μέσοι: 14 Aquilani (Fiorentina), 6 Candreva (Lazio), 16 De Rossi (Roma), 8 Marchisio (Juventus), 5 Thiago Motta (Paris St. Germain), 18 Parolo (Parma), 21 Pirlo (Juventus), 23 Verratti (Paris St. Germain);
Επιθετικοί: 9 Balotelli (Milan), 10 Cassano (Parma), 11 Cerci (Torino), 17 Immobile (Torino), 22 Insigne (Napoli).


Η αποστολή της Ιταλίας αναχώρησε στις 5 Ιουνίου 2014 με πτήση
charter από το αεροδρόμιο Fiumicino ς Ρώμης για το Rio de Janeiro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου