Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ…


Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, που οριστικοποιήθηκε η κατάταξη των ομάδων και στον 4ο όμιλο, η Ιταλία θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Αγγλία. Οι Αγγλοι σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν φόβητρο για τους παίκτες του Prandelli, οι οποίοι στοχεύουν πολύ ψηλά σ’ αυτό το EURO.

Εκτός από την παράδοση – η οποία είναι υπέρ μας – η σημερινή εικόνα των δύο ομάδων δείχνει την υπεροχή της Squadra Azzurra, απέναντι σε μια Αγγλία που με νέο προπονητή ψάχνει ακόμα τα πατήματά της… Τα «λιοντάρια» σε κανέναν αγώνα του ομίλου τους δεν έπεισαν με την απόδοσή τους, αντιθέτως οι Ιταλοί κυριάρχησαν και στους τρεις αγώνες που έδωσαν με τους παγκόσμιους Πρωταθλητές Ισπανούς, τους Κροάτες και τους – αδύναμους – Ιρλανδούς. Βέβαια σε καμία περίπτωση οι Ιταλοί δεν δείχνουν να υποτιμούν τους αντιπάλους τους, απεναντίας συνεχίζουν συγκεντρωμένοι την προετοιμασία τους. Μπορεί – παραδοσιακά – στα νοκ άουτ ματς των μεγάλων διοργανώσεων να πηγαίνουμε καλύτερα απ’ ότι στους ομίλους, ας μην ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για παιχνίδια «χωρίς αύριο», που ένα λάθος μπορεί να σε αποκλείσει…

Από το προπονητικό κέντρο των Azzurri τα νέα είναι καλά. Η ομάδα πηγαίνει προς τον αγώνα της Κυριακής χωρίς άλλους τραυματισμούς, πλην αυτού του Giorgio Chiellini, ο οποίος τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα των ομίλων. Όπως δήλωσε ο Γιατρός της Εθνικής Ομάδας καθ. Castelacci, ο Chiellini έχει υποστεί θλάση («τράβηγμα») 1ου βαθμού και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή.

Ο Mario Ballotelli – που ως αλλαγή σημείωσε μια καταπληκτική γκολάρα απέναντι στους Ιρλανδούς – είχε χθες μια συνάντηση με τον Προπονητή Cesare Prandelli και τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Demetrio Albertini, στην οποία λύθηκε η όποια πιθανή παρεξήγηση πήγε να δημιουργηθεί… Ο Supermario είναι έτοιμος να προσφέρει το 100% στην ομάδα!

Ο έτερος σκόρερ της Squadra Azzurra στον αγώνα με τους Ιρλανδούς, Antonio Cassano δήλωσε αυτό που όλοι μας ξέρουμε: «Τώρα αρχίζουν όλα»!



Το azzurrifans.blogspot.com θα σας κρατά ενήμερους με όλα τα νέα από το «στρατόπεδο» των Azzurri, ενόψει του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 24 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου