Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Η προετοιμασία των Ιταλών για τον αγώνα της Κυριακής με την Αγγλία συνεχίζεται. Στην Κρακοβία, όπου και η «βάση» της Squadra Azzurra, όλοι είναι αισιόδοξοι για τον προημιτελικό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Cesare Prandelli δείχνει να προσανατολίζεται περισσότερο σε μια διάταξη 4-3-1-2 η οποία θα επιτρέψει στους Ιταλούς να επιτεθούν περισσότερο. Ο Prandelli σκοπεύει να επαναφέρει τον Mario Balotelli στην κορυφή της επίθεσης, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον νεαρό, ιδιαίτερα μετά το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε με τους Ιρλανδούς και την εν γένει πολύ καλή απόδοσή του. Μαζί με τον Balotelli ο Cassano θα είναι ο έτερος επιθετικός. Πίσω από το ντουέτο της επίθεσης και μπροστά από τον Pirlo, πιθανότατα θα παραταχθούν οι Marchisio, De Rossi και Nocerino. Ο τελευταίος θα αντικαταστήσει τον Thiago Motta που δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Σκέψεις υπάρχουν και για εμφάνιση (η πρώτη του στο EURO) του Montolivo, αντί για τον Nocerino.

Στην άμυνα ο Prandelli θα επιλέξει τέσσερεις από τους Abate, Balzaretti, Barzagli, Bonucci και Maggio. Η συμμετοχή του Chiellini θα αποφασιστεί μόνο εφόσον έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμός του (θλάση 1ου βαθμού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου