Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ «ΜΕΓΑΛΟΣ»? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ


Ο τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας Cesare Prandelli σκοπεύει, για τον αυριανό τρίτο και τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων απέναντι στην Ιρλανδία, να ξεκινήσει ξανά στην ενδεκάδα τους Antonio Cassano και Mario Balotelli. Οι δύο επιθετικές αιχμές της Squadra Azzurra δεν έχουν βρει δίχτυα στους δύο πρώτους αγώνες του EURO2012 (με Ισπανία και Κροατία) και ο προβληματισμός για την επιθετική δυστοκία στο στρατόπεδο των Azzurri μεγαλώνει. Ιδιαίτερα ενόψει του κρίσιμου τελευταίου αγώνα, στον οποίο – για να εξασφαλίσουν σίγουρα την πρόκριση – οι Ιταλοί πρέπει να κερδίσουν με τουλάχιστον 3 γκολ διαφορά. Είναι το επιθετικό δίδυμο ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτές?

Ο Prandelli είναι πεισμένος για την αξία τους και περιμένει κι απ’ τους δύο επιθετικούς να δείξουν τις ικανότητές τους.

Για μεν τον Fantantonio δήλωσε πως ήταν καλός, ιδιαίτερα στον αγώνα με τους Κροάτες και πως περιμένει να πραγματοποιήσει μια απόδοση ανάλογη με εκείνη εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας στις 11 Οκτωβρίου 2011, όπου σκόραρε δις.

Για τον δε SuperMario, του οποίου η αξία είναι αναμφισβήτητη, ο χαρακτήρας και η ωριμότητά του είναι όμως αμφιλεγόμενες, δήλωσε ότι πρέπει να πούμε την αλήθεια στον Mario: «Νιώθεις το παιχνίδι? Αν θέλεις να γίνεις μεγάλος πρέπει να μάθεις να ζεις με τις δυσκολίες».

Ολοι οι οπαδοί της Ιταλίας περιμένουμε από τους δύο προικισμένους επιθετικούς να δείξουν, έστω, μέρος της αξίας τους την Δευτέρα το βράδυ και να οδηγήσουν την Squadra Azzurra στην πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου