Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Νεα πρόσωπα στην αποψινή 11άδα (ΙΤΑΛΙΑ - Ιρλανδία)


Με την 1η θέση στον Ομιλο εξασφαλισμένη εδώ και μέρες, με την αναμέτρηση στην φάση των νοκ άουτ αγώνων με την κάτοχο του τροπαίου Ισπανία επί θύραις, ο Antonio Conte αποφασίζει να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, στον αποψινό αγών με την Ιρλανδία.

Ο προπονητής της Squadra Azzurra, ο οποίος δήλωσε ότι – παρά την δεδομένη πρόκριση – η ομάδα θα αγωνιστεί με το ίδιο πάθος για τη νίκη όπως και στους δύο προηγούμενους αγώνες, κάλεσε τους φίλους των Azzurri να δώσουν δυναμικό παρόν στο σημερινό παιγνίδι και να δημιουργήσουν μια «γαλάζια θάλασσα» στις κερκίδες του Σταδίου Πιερ Μωρουά της Λιλλ.

Οι Ιταλοί θα παραταχθούν με αρκετά νέα πρόσωπα στην 11άδα και συγκεκριμένα θα ξεκινήσουν οι: Sirigu, Ogbonna, Thiago Motta, Sturaro, Florenzi, De Sciglio, Bernardeschi, Immobile e Zaza.

Πιο συγκεκριμένα, στο τέρμα θα είναι ο Sirigu, εφόσον ο Buffon συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Ogbona της West Ham θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σ’ αυτό το EURO στην άμυνα της Squadra azzurra, όπως και οι Bernardeschi και Immobile οι οποίοι θα κάνουν επίσης την 1η τους παρουσία στα γήπεδα της Γαλλίας με την “maglia azzurra”. Οι – συνήθως αναπληρωματικοί – Thiago Motta, Florenzi, De Sciglio και Zaza θα είναι απόψε στην αρχική 11άδα.

Ο αγώνας αρχίζει στις 22:00 (ώρα Ελλάδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου