Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Τα δύσκολα είναι και τα ωραία!


 
Λίγες ώρες πριν τον 3ο και τελευταίο αγώνα του Ε’ Ομίλου του EURO 2016 με την Ιρλανδία θέλουμε να πούμε δυο σκέψεις μόνο για τον επόμενο αντίπαλό μας στη φάση των 16.

Τώρα, λοιπόν, θα αρχίσουν να ξεπληρώνονται τα … χρεωστούμενα!

Πρώτος αντίπαλος της ομάδας μας στην νοκ άουτ φάση του EURO 2016 η Ισπανία. Η κάτοχος του Ευρωπαϊκού τίτλου Ισπανία, η οποία μας είχε νικήσει στον τελικό του EURO 2012, στο Κίεβο, αφού στον μεταξύ μας αγώνα στον όμιλο είχε «ιδρώσει» να πάρει την ισοπαλία 1-1. Εχουμε, λοιπόν, μια μικρή εκκρεμότητα να «διευθετήσουμε» μαζί τους, με τους «όψιμους» σελεμπριτάδες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που από την απόλυτη ανυπαρξία, επί δεκαετίες ολόκληρες, έφτασαν ξαφνικά (…) να σαρώνουν Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους τίτλους!!!

Η Ισπανία, η οποία στην φάση των ομίλων του φετινού EURO δεν έδειξε σπουδαία πράγματα, με νοοτροπία υπερόπτη, με παίκτες κουρασμένους και βαριεστημένους, με προπονητή του περασμένου αιώνα… έπαθε την πλάκα της απέναντι στους έξυπνους και μεθοδικούς Κροάτες και, παρά την διαιτητική εύνοια, έχασε και τερμάτισε 2η στον όμιλό της.

Ετσι, χωρίς να το πολυκαταλάβουν, οι ζαλισμένοι Ιβηρες θα βρουν στο δρόμο τους τον κακό τους δαίμονα, διαχρονικά: την Ιταλία. Μια Ιταλία σοβαρή, πειθαρχημένη, έξυπνη, με άμυνα απροσπέλαστη, κέντρο δεμένο, παίκτες πολύπειρους και έναν προπονητή «μαέστρο» στην τακτική και στην ψυχολογία.

Η Squadra Azzurra δεν φοβάται κανέναν!

Η Squadra Azzurra είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική δύναμη στον πλανήτη και θα ξεπεράσει όποιο εμπόδιο βρει στο δρόμο της.

Η Ισπανία είναι το 1ο εμπόδιο. Θα ακολουθήσουν όλες οι – θεωρητικά – μεγάλες ομάδες του τουρνουά, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Ετσι κι αλλιώς «τα δύσκολα είναι και τα ωραία», όπως δήλωσε και η νέα (και κουκλάρα!) Δήμαρχος της Ρώμης, Virginia Raggi

FORZA ITALIA!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου