Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΙΤΑΛΙΑ - Σουηδία, Ε' Ομιλος EURO 2016, 2η αγωνιστική


Με πτήση charter από το Μονπελλιέ έφτασε χθες αργά το απόγευμα η αποστολή της Ιταλίας στην Τουλούζ, για τον σημερινό αγών με τη Σουηδία. Ο αγώνας θα γίνει στις 16:00 (ώρα Ελλάδος) στο Στάδιο Municipal της Τουλούζ. Στις κερκίδες αναμένεται να συμπαρασταθούν στη Squadra Azzurra περισσότεροι από 9 χιλιάδες φίλοι της!

Σήμερα το πρωί οι Azzurri έκαναν ένα ελαφρύ ζέσταμα στο γήπεδο που θα γίνει ο μεσημεριανός αγώνας.

 

Η σημερινή αναμέτρηση της 2ης ημέρας της φάσης των ομίλων του EURO 2016 είναι η 23 μεταξύ των δύο χωρών. Η Ιταλία έχει 10 νίκες, 6 παιγνίδια έχουν λήξει ισόπαλα και 7 αγώνες έχει κερδίσει η Σουηδία.

Ο Antonio Conte δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, που παρέθεσε μαζί με τον Gianluigi Buffon, ότι δεν προτίθεται να κάνει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στον νικηφόρο αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στο Βέλγιο. Μόνη αλλαγή αναμένεται να είναι η τοποθέτηση του Mattia De Sciglio στην αρχική ενδεκάδα, στη θέση του Matteo Darmian, στην μεσαία γραμμή. "Αυτό που έχει σημασία είναι να προκριθούμε" τόνισε ο Conte.
 

Με νίκη η Ιταλία περνάει στον επόμενη γύρο (φάση των 16) και θα περιμένει τον αντίπαλό της (ανάλογα με τον αν θα τερματίσει 1η η 2η, μετά και τον τελευταίο αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη με την Ιρλανδία.)
FORZA ITALIA!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου