Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Νέα, λίγο πριν τον αγώνα με την Ιρλανδία


Η Ιταλία συνεχίζει την προετοιμασία της για τον 3ο αγώνα της φάσης των ομίλων του EURO2016.

Ο Gianluigi Buffon ξεπέρασε την μικρή ίωση που τον ταλαιπώρησε και αναμένεται να ηγηθεί ξανά της ομάδας.  Μόνη αμφιβολία παραμένει ο Antonio Candreva και ο Conte εξετάζει εναλλακτικές δυνατότητες για την άκρη της επίθεσης.

 

Κατά τα λοιπά και στο περιθώριο των προπονήσεων, ο Daniele De Rossi δήλωσε πως η Ιταλία έχει την πιο δυνατή άμυνα στον κόσμο και πως ο εκλέκτορας, Antonio Conte, αποτελεί την «προστιθέμενη αξία» της Squadra Azzurra.


O επιθετικός Simone Zaza δήλωσε επίσης ότι η Ομάδα της Ιταλίας αποτελεί ένα δεμένο και συμπαγές σύνολο.

 

Το κλίμα στην αποστολή της Ιταλίας είναι θαυμάσιο, μετά και τη 2η νίκη κόντρα στην Σουηδία, που εξασφάλισε όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την 1η θέση στον Ε’ Ομιλο. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του μέσου Marco Parolo, ο οποίος δήλωσε πως επιθυμία δική του, αλλά και όλων στην αποστολή, είναι να πάρουν τους 3 πόντους απέναντι στην Ιρλανδία, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων.

Η Squadra Azzurra αντιμετωπίζει του Ιρλανδούς, αύριο το βράδυ, Τετάρτη, 22/6, στις 22:00 ώρα Ελλάδος, στο στάδιο Πιέρ Μωρουά, στην περιοχή Βιλνέβ ντ’ Ασκ, κοντά στην πόλη της Λιλ. Για τον αγώνα με τους Ιρλανδούς, ο Antonio Conte σκοπεύει να αποφορτίσει τους βασικούς παίκτες του, παρατάσσοντας μια ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα.

 

Η Ιταλία, ως 1η του ομίλου θα αντιμετωπίσει την 2η του Δ’ ομίλου – πιθανότατα την Κροατία – την ερχόμενη Δευτέρα, 27/6, στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

 

Εν τω μεταξύ, η Squadra Azzurra «σαρώνει» και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου και είναι η πρώτη σε επισκέψεις, αναφορές και σχόλια στο facebook, στο instagram και στο twitter!

 

FORZA AZZURRI!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου